• darkblurbg

Geen spreekuur vanwege coronavirus

Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid om het coronavirus onder controle te krijgen. Zolang de richtlijnen van kracht zijn, houden we geen spreekuur.

Heeft u dringende vragen? Stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar info@rechtswinkelwoerden.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op. 

Het spreekuur vindt altijd plaats op een dinsdagavond. U kunt binnenlopen zonder afspraak. Het helpt als u zoveel mogelijk stukken meeneemt over de vraag die u wilt stellen.

Elke dinsdagavond | 20.00 -21.00 uur | niet op kerstavond, eerste en tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag, Koningsdag en 5 december
De Plint, Jozef Israelslaan 20 A te Woerden 

Ons team bestaat uit afgestudeerde juristen en rechtenstudenten. Zij helpen u graag gratis op weg. Twee medewerkers adviseren u over uw juridisch probleem. De adviseurs geven geen schriftelijk advies. Alle zaken bespreken we in ons team dezelfde avond na in het bijzijn van een advocaat. Als die nabespreking nog nieuwe informatie oplevert bellen we u daarover.

Wij beantwoorden geen juridische vragen per e-mail. U kunt uw vragen stellen op het spreekuur.

 

Pilot juridische hulp met subsidie

Van 1 maart 2019 tot 1 maart 2020 subsidieert de Raad voor Rechtsbijstand juridische ondersteuning bij consumentengeschillen. Meer informatie over de voorwaarden: pilot juridische hulp met subsidie